FirstView taustamusiikki- ja infonäyttöpalvelut ‒ ravintolayrittäjien apuna jo vuodesta 2004

Yritysesittely (PDF)
FirstView infonäytöt (PDF)

Taustamusiikki virittää tempon asiakaskokemukselle

Lisenssivapaalla FirstView Music-taustamusiikkipalvelulla saat asiakkaat ja työntekijät viihtymään ja voit jopa puolittaa musiikkikulusi. Palvelun kuukausimaksu muodostuu ainoastaan tilasi neliömäärän mukaisesti etkä enää maksa erillisiä Teosto- tai Gramex-maksuja. Hankintaunionin asiakkaana saat FirstView Music -palvelun entistäkin edullisemmin – kysy lisää!

Valmiit, tuoreet soittolistat

Lisenssivapaa ei tarkoita hissimusiikkia. Käytössäsi on tuhansia tunteja uniikkia musiikkia sekä läjäpäin valmiita kuratoituja soittolistoja. Voit vaihtaa tempoa, genreä ja tunnelmaa sopimaan sulavasti vuorokaudenaikaan ja viikonpäivään.

Tunnelmien joukosta löytyy taatusti jokaiselle omansa:

Helppo painaa play

Musiikkia hallitset näppärästi nettiselaimella. Samalla MediaCloud-käyttöliittymällä lisäät sekaan äänitiedotteet, kuulutukset ja mainokset.

Laitteet ja järjestelmä samasta paikasta

Kaipaako äänentoisto uusimista? Halutessasi saat meiltä koko paketin laitteista suunnitteluun ja asennukseen.

Infonäytöillä innostat ostopäätökseen juuri oikealla hetkellä

Ei enää vanhentuneita mainoksia. Infonäytöillä houkuttelet ohikulkijoita sisään ja informoit sisääntulijoita tai jonottajia päivän tarjouksilla. Työntekijäsi eivät enää vastaa loputtomiin kysymyksiin päivän annoksista, kun lounaslistat, menut ja hinnastot näkyvät näytöillä.

Täyden valikoiman infonäyttöratkaisut saat erinomaisen helpon ja tehokkaan FirstView MediaCloud-sisällönhallintaohjelmiston jatkeena.

Mikä FirstView?

Kotimainen, suomalaisten osaajien ohjelmistotalo tarjoaa maailmanluokan ratkaisuja, jotka kehittyvät jatkuvasti asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Yhdistämme mainosnäytöt, taustamusiikin ja kävijäseurannan lisätäksemme myyntiä myymälöissä, ravintoloissa ja kauppakeskuksissa.

Sinä päätät, miltä ravintolasi kuulostaa ja näyttää. Me autamme. Tutustu palveluihimme www.firstview.fi tai ota yhteyttä myynti@firstview.fi niin jutellaan!

Kysy meiltä lisää.

Yhteystiedot:
Juha Kähäri
juha [ät] firstview.fi
Puhelinnro 040 511 8511