KiiltoClean Oy on osa Kiilto -konsernia, joka on suomalainen perheyritys. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kemianteollisuuden ratkaisuja ammattipuhtauteen. Valikoimiimme kuuluvat ratkaisut ja tuotteet ammattisiivoukseen, ammattikeittiöihin, sairaala- hygieniaan, teollisuuden puhdistukseen, elintarvike- hygieniaan, alkutuotantoon sekä henkilöhygieniaan. Ympäristön ja turvallisuuden huomioiminen on luonnollinen, jokapäiväinen osa toimintaamme.

TUOTTEIDEN KÄYTTÖOPASTUS

Opastamme henkilökuntaanne käyttämään tuotteita oikein ja turvallisesti. Pakkaustemme etiketeissä on piktogrammisymbolit, jotka helpottavat tuotteiden valintaa sekä oikeaa käyttöä käyttökohteen mukaisesti. Nettisivustomme, www.kiilto.fi, tarjoaa lisäksi käyttöönne tarvittavan tuotekohtaisen lisäinformaation ja lakisääteiset käyttöturvatiedotteet.

KOULUTUS – KIILTO PRO AKATEMIA

Kiilto tarjoaa asiakkaille korkeatasoisia koulutuksia, joissa huomioidaan eri asiakasryhmien toimintojen ja henkilökunnan tarpeet. Kaikki koulutusmateriaalimme ovat Kiillon omia julkaisuja. Koulutuksesta vastaavat alan asiantuntijat. Kestävä Vastuu tarkoittaa Kiillossa vastuuta ihmisistä ja ympäristöstä – henkilöstöstä, asiakkaista ja meitä ympäröivästä yhteiskunnasta.

PUHTAUS ON MEILLE YHTEINEN ASIA.

Kysy meiltä lisää.

Yhteystiedot:
Mika Sipponen
mika.sipponen [a] kiilto.fi
Puhelinnro 040 731 9200