METOS TARJOAA KOKONAISPALVELUA AMMATTIKEITTIÖILLE

Metos valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita ja -kalusteita. Kehityksemme perustuu asiakkaidemme liiketoiminnan ja liiketoimintaympäristön ymmärtämiseen. Metos on markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux-maissa ja kuuluu ALI-ryhmään, joka on maailman johtava ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Metos-ryhmässä on 600 työntekijää ja sisaryhtiöissä Benelux-maissa on 150 metoslaista. Metos Oy Ab on ammattikeittiölaitteiden ykkösosaaja, joka on ollut jo 100 vuoden ajan varustamassa suomalaisia ammattikeittiöitä. Metoksen pääkonttori, laitetehdas sekä Metos Center -koulutuskeskus sijaitsevat Keravalla. Kalustetehdas sijaitsee Leppävirran Sorsakoskella. Metos tarjoaa ammattikeittiölaitteiden kokonaispalveluja Suomessa, RuotsissaNorjassaTanskassaVirossaLatviassaLiettuassa,  Hollannissa ja Belgiassa.

Metoksen tuotenimeen yhdistetty Kitchen Intelligence kertoo pyrkimyksestämme kohottaa ammattikeittiöiden suorituskykyä. Kattavan laitevalikoiman lisäksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme markkinoiden laajimman palvelupaketin. Keittiösuunnittelu, koulutus sekä huoltopalvelut takaavat sen, että asiakas saa täyden hyödyn tekemästään investoinnista.

PALVELUT TEKEVÄT RATKAISUN

Metos tuotemerkki pitää sisällään lupauksen siitä, että olemme asiakkaidemme tukena kaikissa keittiön vaiheissa. Monet keittiön toiminnan kannalta oleelliset asiat ratkaistaan jo suunnitteluvaiheessa. Metoksen keittiösuunnittelu lähtee aina huolellisesta asiakkaan tarpeiden kartoittamisesta. Suunnitteluyksikkömme hyödyntää viimeisintä tietotekniikkaa ja pystyy toimittamaan monipuolisia palveluja aina havainne- ja asennuskuvista ja prosessisuunnitteluun.

Metoksen myyntiverkosto pystyy asiantuntemuksensa ja laajan tuotevalikoiman avulla palvelemaan sekä yksittäisissä laitetarpeissa että vaativissa keittiöprojekteissa. Suomessa olevan keskusvaraston avulla merkittävä osa yksittäisistä laitetilauksista voidaan toimittaa seuraavana työpäivänä. Metoksen kokonaistoimitukseen kuuluu tarvittaessa asennus sekä käytöstä poistuvien laitteiden toimittaminen kierrätykseen.

Käyttökoulutus kuuluu olennaisena osana Metoksen toimituksiin. Ammattitaitoiset kouluttajat perehdyttävät käyttäjät laitteiden tehokkaaseen, turvalliseen ja ympäristöystävälliseen käyttöön. Asiakkaiden luona tapahtuvien käyttökoulutusten lisäksi järjestämme Keravan Metos Centerissä täydentäviä koulutuksia ja seminaareja.

Metoksen oma valtakunnallinen huoltoverkosto työllistää Suomessa yli sata ammattilaista. Alueelliset palvelukeskukset sekä yksittäiset huoltopisteemme takaavat nopean ja asiantuntevan huollon ja varaosapalvelut.

Yhteystiedot:
Petteri Honkanen
Petteri.honkanen [ä] metos.fi
0407269241