Hankinta Unionin jäsenyyden lisäetuja

Greenstar Hotels

Majoitukset erikoishintaan

http://greenstar.fi

Lomakeskus Revontuli

Majoitukset erikoishintaan

http://revontuli.fi

Hotelli Kuohu

Majoitukset erikoishintaan

http://hotellikuohu.fi

Hotelli Yöpuu

Majoitukset erikoishintaan

http://hotelliyopuu.fi

Hotelli Verso

Majoitukset erikoishintaan

http://hotelliverso.fi

Kumppanuusverkosto

KIILTO CLEAN

www.kiilto.fi
Kiilto esite lataa PDF

 

KiiltoClean Oy Yleisesittely

Sitoudumme ja sijoitamme Kiiltotulevaisuuteen

KiiltoClean Oy on osa Kiilto -konsernia, joka on suomalainen perheyritys. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kemianteollisuuden ratkaisuja ammattipuhtauteen.

Valikoimiimme kuuluvat ratkaisut ja tuotteet ammattisiivoukseen, ammattikeittiöihin, sairaala- hygieniaan, teollisuuden puhdistukseen, elintarvike- hygieniaan, alkutuotantoon sekä henkilöhygieniaan.

Kiilto auttaa asiakkaitaan toimimaan entistä ympäristö- ystävällisemmin kohti kestävää tulevaisuutta. Ympäristön ja turvallisuuden huomioiminen on luonnollinen, jokapäiväinen osa toimintaamme.

Vastuullisuutemme rakentuu kolmen tukipilarin päälle, jotka ovat:

• vastuu ympäristöstä • vastuu ihmisistä • taloudellinen vastuu

Tuotteiden käyttöopastus

Opastamme henkilökuntaanne käyttämään tuotteita oikein ja turvallisesti. Pakkaustemme etiketeissä on piktogrammisymbolit, jotka helpottavat tuotteiden valintaa sekä oikeaa käyttöä käyttökohteen mukaisesti. Nettisivustomme, www.kiilto.fi, tarjoaa lisäksi käyttöönne tarvittavan tuotekohtaisen lisäinformaation ja lakisääteiset käyttöturvatiedotteet.

Koulutus – Kiilto Pro Akatemia

Kiilto tarjoaa asiakkaille korkeatasoisia koulutuksia, joissa huomioidaan eri asiakasryhmien toimintojen ja henkilökunnan tarpeet. Kaikki koulutusmateriaalimme ovat Kiillon omia julkaisuja. Koulutuksesta vastaavat alan asiantuntijat.

Kestävä Vastuu tarkoittaa Kiillossa vastuuta ihmisistä ja ympäristöstä – henkilöstöstä, asiakkaista ja meitä ympäröivästä yhteiskunnasta.

Puhtaus on meille yhteinen asia.

 

Kysy meiltä lisää.

Yhteystiedot:
Mika Sipponen
mika.sipponen@kiilto.fi
Puhelinnro 040 731 9200

PAMARK OY

www.pamark.fi
Lataa PDF

 

Perhe yritys on toiminut vuodesta 1985. Monipuolinen tukkuliike, jonka valikoima koostuu yli 12 000 tuotteesta, toimintamme on valtakunnallisesta.
Tehtävämme on käyttää aikaa siihen, mihin sinun ei tarvitse: työpaikan arkea helpottavien tuotteiden etsimiseen ja toimittamiseen.
Pamarkilta tilaat päivittäiset käyttötuotteet; toimisto, puhtaus, terveydenhuolto ja Horeca-aloille.
Olemme Horecan Non-food tukku, tuotteita tarjoiluun, take awayhin, ruuan ja juomien valmistamiseen, kuljetukseen ja säilöntään.

Yhteystiedot:
Teija Kananen
teija.kananen@pamark.fi
Puhelinnro 040 5330400

ESSITY - TORK

www.essity.fi
Lataa PDF

 

Tork on maailmanlaajuisesti johtava työpaikkahygieniatuotemerkki. Tuotevalikoimasta löytyy niin toimistojen saniteettitilojen paperipyyhkeistä aina ravintoloiden lautasliina-annostelijoihin, Tork tarjoaa käyttäjälle suurenmoisen ja ostajalle mukavan kokemuksen.

Essity on Tork tuotteiden valmistaja. Essity on johtava globaali hygienia- ja terveysalan yritys, joka on omistautunut parantamaan hyvinvointia tuotteillaan ja ratkaisuillaan. Nimi Essity tulee englannin kielen sanoista essentials ja necessities. Osana Essitya Tork on sitoutunut palvelemaan tarpeitasi kestävän kehityksen mukaisella tavalla – säästämme sinun aikaasi, rahaasi ja vaivaasi, jotta voit keskittyä siihen, mikä on tärkeintä liiketoimintasi kannalta.

Aina kun kaipaat ratkaisua pyyhintään, kuivaukseen, puhdistukseen tai kiillotukseen, me hoidamme asian. Laaja annostelija-, täyttöpakkaus- ja palveluvalikoimamme on suunniteltu täyttämään saniteettitilojen, teollisuusympäristöjen, keittiöiden ja ruokailualueiden erityistarpeet. Näin sinä voit tehdä sitä, mikä on tärkeintä liiketoimintasi kannalta.

Kestävän kehityksen mukaista elämää kodin ulkopuolella

Tork tuotteet ja palvelut voivat auttaa sinua kohentamaan yrityksesi kestävyystehokkuutta parantamalla henkilöstön ja vierailijoiden hyvinvointia ja minimoimalla jäte- ja hiilipäästöt, tarjoamalla tuotteita ja ratkaisuja, jotka sopivat kiertotalousyhteiskuntaan ja mahdollistavat luonnonvarojen tehokkaan käytön.

Torkin kestävän kehityksen painopistealueet ovat:

Hyvinvointi

Hygienia, terveys ja hyvinvointi liittyvät tiiviisti toisiinsa. Sijoittamalla hygienian parantamiseen yrityksessäsi osoitat, että välität, ja palkkioksi saat terveemmän henkilöstön, jolla on vähemmän poissaoloja, ja tyytyväisemmät asiakkaat ja vierailijat. Meidän tavoitteemme on nostaa kaikkien hygieniastandardeja ja tehostaa työpaikkahyvinvointia.

Kiertotalous

Tavoitteemme on suunnitella tuotteita ja palveluja, jotka sopivat kiertotalousyhteiskuntaan.

Enemmän vähemmällä

Olemme sitoutuneet kehittämään tuotteita ja ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita minimoimaan jätemäärän ja tekemään enemmän vähemmällä. Meille tämä tarkoittaa tuotteiden suunnittelun ja tuotannon muutoksia koko arvoketjussa.

 

Kysy meiltä lisää.

Yhteystiedot:
Juha Ojala
juha.ojala@essity.com
Puhelinnro 0405821424

LASSILA & TIKANOJA

https://www.lt.fi
Lataa PDF

Jätehuolto

Kysy meiltä lisää.

Yhteystiedot:
Petri Savolainen
petri.savolainen@lassila-tikanoja.fi
Puhelinnro 0503850198

E. AHLSTRÖM

www.eahlstrom.fi
Lataa PDF

Kysy meiltä lisää.

Yhteystiedot:
kristiina Haljala
kristiina.haljala@eahlstrom.fi
Puhelinnro 010 349282

CANON OY

www.canon.fi
Lataa PDF

Valitse Canon tulostuksen ja toimistoviestinnän​ kumppaniksi. Tarjoamme tietoturvallisia ratkaisuja jokaiseen asiakirjojen elinkaaren vaiheeseen liittyen tulostuksen ja skannauksen hallintaan, asiakirjojen prosessien automatisointiin ja digitointiin. Meiltä saat myös parhaat AV-ratkaisut ja palvelut esitystekniikan tarpeisiin.

Yrityksesi liiketoiminnan tarpeeseen räätälöity ratkaisu varmistaa, että saat oleellisen, etkä maksa turhasta. Ratkaisuja asiakirjojen elinkaaren eri vaiheisiin Tulostimet ja monitoimilaitteet Valikoimissamme on nopeita ja monipuolisia tulostimia sekä monitoimilaitteita kaikenlaiseen yrityskäyttöön.

Laajan tulostinvalikoimamme avulla voit tulostaa, kopioida, skannata ja faksata vaivatta ja edistää yrityksesi digitalisaatiota älykkäiden monitoimilaitteiden automatisoitujen työnkulkujen avulla. Yksinkertaista työnkulkua tulostuspalvelulla, joka tukee töiden noutoa mistä tahansa verkkoon liitetystä laitteesta. Tulostuksen hallintapalvelu Yrityksesi koolla tai tulostuspalvelusi monimutkaisuudella ei ole väliä – tulostuksen hallintapalvelut lisäävät tuottavuutta ja vähentävät kustannuksia erilaisissa organisaatioissa.

Etätyöskentelyn tehostaminen Hyödynnä mobiililaitteita ja anna työntekijöillesi mahdollisuus tulostaa, skannata ja käsitellä asiakirjoja missä vain. Dokumentin-, prosessin- ja tiedonhallinta Canon on konseptoinut useita dokumentinhallinnan valmisratkaisuja, jonka avulla organisaatio pystyy hallitsemaan esim. sopimushallinnan tai laatujohtamisen dokumentteja ja prosesseja tehokkaammin. 
Järjestelmä ohjaa prosessien mukaiseen toimintaan ja auttaa ajantasaisen tiedon jakelussa koko organisaatiolle.

Tarjolla on myös sähköisen arkistoinnin ja säilytysjärjestelmän ratkaisuja. Asiakirjojen digitointi Ulkoista koko projekti Canonille. Canon digitointipalvelun avulla saat kaiken asiakirjojen digitointiin tarvittavan yhden kumppanin kautta perustuen Canon osaamiseen ja teknologiaan: konsultointi, laitteisto, ohjelmistot sekä projekti saumattomana kokonaisuutena. Esitystekniikan ratkaisut Canonilta saat parhaat ratkaisut ja palvelut esitystekniikan eri osa-alueille. Canonin esitystekniikan ratkaisu voi kattaa kuvan, äänen, valojen ja ohjausjärjestelmien lisäksi myös kokoustilojen sisustuksen räätälöinnin. Infonäytöt ovat myös osa tarjolla olevaa kokonaisuutta.

Tuki ja ylläpito Varmistamme Canon-laitteiden suorituskyvyn, korkean käytettävyyden ja käyttäjätyytyväisyyden ympärivuorokautisella tukipalvelulla ja ennakoivalla etävalvonnalla. Tarvitsetko apua laitteiden tai palveluiden valinnassa?Kysy meiltä lisää.

Yhteystiedot:
Mika Viitaharju
mika.viitaharju@canon.fi
Puhelinnro 0405570256

ALBATROSSI TUOTE

www.albatrossi.fi
Lataa PDF

Toimitamme irtokalusteiden lisäksi kokonaisvaltaiset kalusteratkaisut ”avaimet käteen” -ajatuksella. Ideoinnista toteutukseen, konsultoinnista projektinhallintaan, kalusteista materiaaleihin – koko prosessi sujuu ammattilaisen osaavissa käsissä.

Maahantuomme laajan valikoiman korkeatasoisia kalusteita, valaisimia, sekä sisustuskankaita mielenkiintoisimmilta brändeiltä ja tavarantoimittajilta ympäri maailman. Mikäli mallistostamme ei löydy etsimääsi, ei hätää – valmistutamme kalusteita ja valaisimia myös mittatilaustyönä suunnitelmiesi mukaisesti teteutettuna. Tarjoamme myös mittatilauskalusteiden, sekä valaisimien vaivattoman suunnittelupalvelun.

Kysy meiltä lisää.

Yhteystiedot:
Hartti palvanen
hartti.palvanen@albatrossituote.fi
0400 577 303

LINDE - AGA

https://www.linde-gas.fi

Lataa esite PDF

LINDELTÄ KAASUA KAIKKIIN TARPEISIIN
Linde tarjoaa kustannustehokkaita ratkaisuja ja huippulaadukkaita kaasutuotteita ravintola-alan yrityksille suurimmista ruokaravintoloista aina pienimpiin baareihin.
Elintarvikelaatuiset kaasut – Kattava valikoima kaasuja lämmitykseen, viilennykseen, säilytykseen ja panimotuotteisiin. Muista myös nestemäinen typpi ja kuivajää.
Kuljetus- ja kiinnityspalvelut – Kuljetamme kaasut asiakkaan toimipaikkaan ja tarvittaessa vaihdamme ja kiinnitämme pullot kaasukeskukseen.
Asennus- ja huoltopalvelut – Verkostot ja ratkaisut kaikenkokoisiin kohteisiin. Huoltopalvelut ammattitaidolla.
Kylmäaineet – Ilmastointijärjestelmien kylmäaineet ilmastointilaitehuoltoihin asiakkaiden mukavuuden varmistamiseksi.

Kysy meiltä lisää.

Yhteystiedot:
Markku Ukkonen
markku.ukkonen@linde.com
Puhelinnro 0400630199

FIRSTVIEW DIGITAL SIGNAGE

www.firstview.fi
FirstView esite lataa PDF

 

FirstView taustamusiikki- ja infonäyttöpalvelut ravintolayrittäjien apuna jo vuodesta 2004

Taustamusiikki virittää tempon asiakaskokemukselle

Lisenssivapaalla FirstView Music-taustamusiikkipalvelulla saat asiakkaat ja työntekijät viihtymään ja voit jopa puolittaa musiikkikulusi. Palvelun kuukausimaksu muodostuu ainoastaan tilasi neliömäärän mukaisesti etkä enää maksa erillisiä Teosto- tai Gramex-maksuja. Hankintaunionin asiakkaana saat FirstView Music -palvelun entistäkin edullisemmin – kysy lisää! 

Valmiit, tuoreet soittolistat

Lisenssivapaa ei tarkoita hissimusiikkia. Käytössäsi on tuhansia tunteja uniikkia musiikkia sekä läjäpäin valmiita kuratoituja soittolistoja. Voit vaihtaa tempoa, genreä ja tunnelmaa sopimaan sulavasti vuorokaudenaikaan ja viikonpäivään.

Tunnelmien joukosta löytyy taatusti jokaiselle omansa:

Helppo painaa play

Musiikkia hallitset näppärästi nettiselaimella. Samalla MediaCloud-käyttöliittymällä lisäät sekaan äänitiedotteet, kuulutukset ja mainokset.

Laitteet ja järjestelmä samasta paikasta

Kaipaako äänentoisto uusimista? Halutessasi saat meiltä koko paketin laitteista suunnitteluun ja asennukseen.

Infonäytöillä innostat ostopäätökseen juuri oikealla hetkellä

Ei enää vanhentuneita mainoksia. Infonäytöillä houkuttelet ohikulkijoita sisään ja informoit sisääntulijoita tai jonottajia päivän tarjouksilla. Työntekijäsi eivät enää vastaa loputtomiin kysymyksiin päivän annoksista, kun lounaslistat, menut ja hinnastot näkyvät näytöillä.

Täyden valikoiman infonäyttöratkaisut saat erinomaisen helpon ja tehokkaan FirstView MediaCloud-sisällönhallintaohjelmiston jatkeena.

Mikä FirstView?

Kotimainen, suomalaisten osaajien ohjelmistotalo tarjoaa maailmanluokan ratkaisuja, jotka kehittyvät jatkuvasti asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Yhdistämme mainosnäytöt, taustamusiikin ja kävijäseurannan lisätäksemme myyntiä myymälöissä, ravintoloissa ja kauppakeskuksissa.

Sinä päätät, miltä ravintolasi kuulostaa ja näyttää. Me autamme. Tutustu palveluihimme www.firstview.fi tai ota yhteyttä myynti@firstview.fi niin jutellaan!

Kysy meiltä lisää.

Yhteystiedot:
Juha Kähäri
juha@firstview.fi
Puhelinnro 040 511 8511

TAMPEREEN MARKIISI

Tuotekuvasto linkki
Lataa PDF

 

LISÄMYYNTIÄ TERASSILLA

Yrityskuva syntyy nopeasti, usein ensisilmäyksellä.

Oikea TAMAR-tuote tekee yrityksesi julkisivusta mieleenpainuvan ja huolitellun. Sopiva lämpötila saa asiakkaat viihtymään ja palaamaan ravintolaan hyvän asiakaskokemuksen myötä.

Kaikki TAMARin tuotteet ovat suunnitellut kestäviksi, näyttäviksi ja helppohoitoisiksi. TAMAR– tuotteet auttavat pitämään terassia auki ympäri vuoden, ja ne säilyttävät siistin ulkonäkönsä ja erityisominaisuutensa.

TAMAR on kotimainen valmistaja ja aurinkosuojauksen asiantuntija.

Tutustu ja klikkaa TAMAR-tuotekuvastoon: TUOTEKUVASTO

Yhteystiedot:
Eerik Korpunen
eerik.korpunen@tamar.fi
Puhelinnro 050 3787 682

MAX SIIVOUSPALVELUT

https://maxsiivouspalvelut.com/
Lataa PDF

Timantinkovaa kokemusta

Pidämme yrityksenne siistinä, jotta voitte keskittyä olennaiseen.

Max-Siivouspalvelut on valtakunnallisesti toimiva toimisto-, ravintola- ja liiketilasiivouksiin erikoistunut siivouspalveluyritys. Vuodesta 2008 toimineen yrityksemme menestys perustuu korkeaan palvelutasoon, erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen, ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja tyytyväisiin asiakkaisiin.

Kysy meiltä lisää.

Yhteystiedot:
Harri Rinne
harri.rinne@maxsiivouspalvelut.com
Puhelinnro  0400476969

PROVENTUM RAHOITUS

https://www.proventum.fi/

RAHOITUSPALVELUT

Olemme erikoistuneet yrityksen irtaimen omaisuuden rahoittamiseen.

Kauttamme voi rahoittaa esimerkiksi ravintolakalusteita, myyntitiskejä, keittiölaitteita ja -välineitä, IT- ja AV-välineitä, työkoneita ja -laitteita. Sekä kaikkea muuta yrityksen irtainta omaisuutta.

Sopimuksen päätyttyä voit lunastaa tuotteet jäännösarvolla, joka on määritelty sopimuksessa. Tiedät kaikki kulut tarkalleen, joten budjetointi helpottuu. Investointi ei näy velkana taseessa, joten se vaikuttaa yrityksen verotettavaan tulokseen.

Myynti- ja takaisinvuokrausmenettely on myös yksi hyvä vaihtoehto yrityksen käyttöpääoman lisäämiseen ja taseen velasta keventämiseen. Kohde myydään ja vuokrataan takaisin samalla sopimuksella ja saat lisää käyttöpääomaa.

Yhteystiedot:
VESA LAAKSONEN
vesa.laaksonen@proventum.fi
Puhelinnro 044 0100 525

KK-SERVICE

https://www.kk-service.fi/

LÄMMIN- JA KYLMÄLAITEHUOLTO VARSINAIS-SUOMESSA

Tarvitsetko kylmälaitehuoltoa? Kun lämmin- tai kylmälaite hajoaa tai lakkaa toimimasta, on järkevintä kutsua ammattilainen paikalle. Kylmälaitteen korjaaminen on luvanvaraista, ja siksi siihen vaaditaankin ammattiosaamista. Professional Kitchen KK-Service Oy tarjoaa monipuolista lämmin- ja kylmälaitteiden huoltoa ammattikeittiöille merkkiin katsomatta koko Varsinais-Suomen alueella.

Kysy meiltä lisää.

Yhteystiedot:
varaosat@kk-service.fi
Puhelinnro  020 7900 890

Päivystys 040 352 4073

TAUSTATIIMI

TAUSTATIIMI

Apua, neuvoja, toimenpiteitä ja sparrausta, niistä on palvelumme tehty. Ota rohkeasti yhteyttä, niin hiotaan yhdessä ravintolasi tausta kuntoon.

Tarjoamme monipuolisia palveluja ravintola-alan haasteisiin sekä havaittuihin ongelmiin. Palvelumme räätälöidään aina tarveperusteisesti yhdessä yrittäjän kanssa ja toimintamme perustuu ehdottomaan luottamuksellisuuteen.

Teemme ravintola-alan konsultointia, neuvomme ravintolan perustamiseen liittyvissä asioissa, teemme anniskelulupahakemuksia, tukihakemuksia, valvontakäyntejä sekä ravintola-alan muita toimeksiantoja. Kauttamme saat avun, jos sinulla on ongelmia elintarvikeviranomaisten materiaalien suhteen tai kaipaat apua työsuojelun järjestämisessä sekä organisoinnissa yritykseesi. Monipuolisesta osaamisestamme räätälöimme sinulle työkalut työtehojen seurantaan, työvuorolistasuunnitteluun sekä katehallintaan. Kokemusta meillä on yhteensä noin 50 vuotta alalta ja hinnoittelumme on erittäin kilpailukykyinen.

Tarjoamamme palvelu on laadukasta ja omaamme todella käytännönläheisen kokemuksen alan tehtävistä, sillä olemme molemmat toimineet ravintola-alalla lähes kaikissa tehtävissä sekä olleet näköalapaikalla maanlaajuisen ketjun hallinnossa niin kehitys- kuin valvontatehtävissäkin. Omaamme vahvat kontaktit valvoviin viranomaisiin, tavarantoimittajiin, laitetoimittajiin sekä olemme suorittaneet sisäistä tarkastusta, luoneet valvonnan toimintamalleja, tehneet laitehankintoja, kilpailuttaneet sopimuksia sekä rakentaneet ohjeistuksia erilaisiin liikeideoihin.

Yrittäjän arki on usein kiireistä ja arjen haasteet saattavat viedä mennessään. Arvioidaan yhdessä ravintolasi haasteet ja tehdään suunnitelma ongelmien ratkaisemiseksi. Kartoituskäynti on veloitukseton ja tarkoituksemme on luoda kustannustehokas sekä käytännönläheinen ratkaisumalli, jolla saavutetaan asetetut tavoitteet. Tyytyväinen asiakas on meille sydämen asia.

 

Yhteystiedot:
Noora Aartio  040 5312106

Mika Järvinen 0400 700035

noora@tausta.fi

mika@tausta.fi

 

REPA SERVICE

 

Kylmä- ja lämmin laitehuoltoa Pirkanmaalla

Varoasat ja korvauslaitteet

Kysy meiltä lisää.

Yhteystiedot:
Reijo Himanka
reijo@repaservice.fi
0413136888

RENTOKIL INITIAL

www.rentokil.fi

 

Tietoja Rentokilistä

Rentokil, tuholaistorjunnan asiantuntija, on toiminut tehokkaan torjunnan puolesta jo vuodesta 1932. Siitä lähtien olemme tarjonneet tehokasta ja luotettavaa tuholaistorjuntaa sekä yritys- että yksityisasiakkaille ja olemme kasvaneet Suomessa suurimpien tuholaistorjuntayritysten joukkoon luotetuksi tuholaistorjujaksi.

Työntekijämme

Voimamme on osaavissa työntekijöissämme. He ovat yrityksemme kasvot ulospäin ja pohja ja perusta sille, mitä teemme. Me investoimme asiantuntevaan ja kokeneeseen tiimiin, jotta voimme toimittaa ja tukea tuholaistorjuntaratkaisujen tarjoamista Suomessa kotien ja yritysten suojaamiseksi.
Asiantuntijamme ovat teollisuuden parhaimmistoa. He saavat jatkuvaa koulutusta parhaimmista teknologioista ja prosesseista ja tukenaan heillä on laaja talon tiimi. Asiakaspalvelutiimimme on ystävällinen, asiantunteva, myötämielinen ja valmis tukemaan sinua pyrkimyksessäsi päästä tuholaisista eroon!
Yhdessä yli 60 Rentokilin asiantuntijan kanssa ympäri maata olemme erottamaton osa paikallista yhteisöä.

Maineemme

Suojelemme mainettamme ja minimoimme riskit sekä suojaamme perheitä ja heidän kotejaan. Asetamme ympäristön etusijalle ja tavoitteenamme on aiheuttaa mahdollisimman vähän haittaa ja noudattaa yrityksen yhteiskuntavastuuta. Tuemme parhaita toimintatapoja ja takaamme, että kaikki henkilöstömme toimivat niiden mukaan päivittäin myös terveyden ja turvallisuuden osalta

Useita toimipisteitä

Ymmärrämme, että vastuu tuholaistorjuntapalveluiden järjestämisestä useammalle kuin yhdelle työpaikalle tuo omat haasteensa. Olipa kyse sitten muutamasta toimipaikasta samassa kaupungissa tai sadoista ympäri Suomea, tarvitset yhtenäistä palvelua ja tehokasta keinoa hallita tuholaistorjuntaa koko liiketoiminnassasi.

 

Yhteystiedot:
Ari Riistama
ari.riistama@rentokil.fi
020 7893270

ELIS TEXTILE SERVICE OY

https://fi.elis.com/fi

Berendsen vaihtoi nimensä 2021 alussa. Olemme nyt Elis Textile Service Oy

Huollamme ja pesemme ja toimitamme tarvitsemasi vuokratekstiilit

Elis esite PDF

HU sopimustyövaatekuvasto PDF

Autamme sinua keskittymään ydinliiketoimintaasi, säästämään kallisarvoista aikaa ja resursseja ottamalla vastuun tekstiiliesi pesusta, laadusta ja toimituksista.

Tuemme sinua päivittäin

Yli vuosisadan asiantuntemuksella Elis on johtava kansainvälinen tekstiili- ja hygieniapalvelualan yritys Euroopassa ja Etelä-Amerikassa. Tärkeimpänä tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme keskittymään liiketoimintansa ytimeen. Tukemme ansiosta asiakkaamme voivat paremmin palvella asiakaskuntaansa, varmistaa työntekijöidensä turvallisuuden ja hyvinvoinnin sekä varmistaa palvelujensa korkean laadun.

 

Yhteystiedot:
Janne Holopainen
janne.holopainen@elis.com
+358 40 770 5285

RUSANEN GROUP

www.rusanen.eu

 

Kokonaisvaltaista tekstiilipalvelua

Rusasen tekstiilipalvelu on joustava ja kustannustehokas ratkaisu hotellien, kylpylöiden, ravintoloiden ja catering-yritysten tarpeisiin. Toimitamme korkealaatuiset hotelli- ja ravintolatekstiilit käyttöönne joko valmiista mallistoistamme tai vaihtoehtoisesti tilauksesta yksilöllisesti yrityksen muuhun designiin sopivaksi suunniteltuna ja valmistettuna.

Vuokrauspalvelu – kätevää ja taloudellista

Palvelumme sisältää kaiken ravintolan kattaustekstiilien tarvekartoituksesta vuokraukseen sekä pöytäliinojen pesuun ja huoltoon taloudellisesti. Vuokrauspalvelun ansiosta ravintolan käytössä on kaikissa tilanteissa riittävästi puhtaita kattaustekstiileitä ilman hankinnasta ja varastoinnista aiheutuvia kuluja.

Räätälöinti

Voimme räätälöidä tekstiilien värityksen ja kuosin ravintolasi tarpeiden mukaan yksilöllisesti. Kattaustekstiilien kankaan väri- ja kuosivaihtoehtoja löytyy lukuisia omasta, Vallilan ja Jukka Rintalan valikoimista. Pöytäliinojen ohella saatavilla ovat lautasliinat ja muut ravintolan aputekstiilit.

 

Yhteystiedot:
Jori Rusanen
info@rusanen.eu
0207 343330

BARFIX OY

https://www.barfix.fi

Barfix Oy on v.1989 perustettu juomien annosteluun erikoistunut yritys. Suunnittelemme ja rakennamme annostelujärjestelmiä ammattikäyttöön

 • ravintolat
 • kahvilat
 • ruokalat
 • tapahtumat
 • yritystilat
 • yksityiskodit

Jokainen juomatyyppi vaatii omanlaisensa tekniikan. Barfix hallitsee erityisesti viileiden juomien annostelulaitteet

 • olut
 • viinit (mukaanlukien kuohuviini / samppanja)
 • vahvat alkoholijuomat (viski, konjakki, vodka jne.)
 • maito (suurtankijärjestelmät)
 • virvoitusjuoma / mehu / vedet (still ja pore)

Yhteystiedot:
Veijo Mäkinen
sales@barfix.fi
0104229980

NOMIS GROUP

 

Puhtaanapidon ja siivouksen laadunvalvontapalvelu

Nomis Plus -tuotteet – Nomis Plus for Hospitality

 

Nomis QualityDesk – helppokäyttöisellä Nomis Qualitydesk -mobiilisovelluksella henkilökunta pystyy nopeasti ja helposti raportoimaan siivouksen ja puhtaanapidon laaduntarkastukset. Sovellus sopii myös ravintoloiden omavalvontaan.

Nomis CleanDesk mobiilisovellus helpottaa ja sujuvoittaa huomattavasti siivouskohteiden työpyyntöjen ja -tehtävien kirjaamista ja seurantaa. Sovelluksesta saa ajantasaisen tiedon tilojen ja laitteiden siivous- ja puhdistustilanteesta sekä tehdyistä toimenpiteistä, jolloin esimerkiksi hotellin vastaanotto saa heti tiedon siivotuista huoneista.

Nomis Plus -tuotteet:

 

Lisätietoa

Tommi Heiniö

mobile      +358 442 838 179

tommi.heinio@nomis.fi

 

Nomis Oy

Valimotie 13a

00380 Helsinki, FINLAND

www.nomis.fi

METOS

www.metos.fi

Metos tarjoaa kokonaispalvelua ammattikeittiöille

Metos valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita ja -kalusteita. Kehityksemme perustuu asiakkaidemme liiketoiminnan ja liiketoimintaympäristön ymmärtämiseen. Metos on markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux-maissa ja kuuluu ALI-ryhmään, joka on maailman johtava ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Metos-ryhmässä on 600 työntekijää ja sisaryhtiöissä Benelux-maissa on 150 metoslaista. Metos Oy Ab on ammattikeittiölaitteiden ykkösosaaja, joka on ollut jo 100 vuoden ajan varustamassa suomalaisia ammattikeittiöitä. Metoksen pääkonttori, laitetehdas sekä Metos Center -koulutuskeskus sijaitsevat Keravalla. Kalustetehdas sijaitsee Leppävirran Sorsakoskella. Metos tarjoaa ammattikeittiölaitteiden kokonaispalveluja Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa, LiettuassaHollannissa ja Belgiassa.

Metoksen tuotenimeen yhdistetty Kitchen Intelligence kertoo pyrkimyksestämme kohottaa ammattikeittiöiden suorituskykyä. Kattavan laitevalikoiman lisäksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme markkinoiden laajimman palvelupaketin. Keittiösuunnittelu, koulutus sekä huoltopalvelut takaavat sen, että asiakas saa täyden hyödyn tekemästään investoinnista.

 

Palvelut tekevät ratkaisun

Metos tuotemerkki pitää sisällään lupauksen siitä, että olemme asiakkaidemme tukena kaikissa keittiön vaiheissa. Monet keittiön toiminnan kannalta oleelliset asiat ratkaistaan jo suunnitteluvaiheessa. Metoksen keittiösuunnittelu lähtee aina huolellisesta asiakkaan tarpeiden kartoittamisesta. Suunnitteluyksikkömme hyödyntää viimeisintä tietotekniikkaa ja pystyy toimittamaan monipuolisia palveluja aina havainne- ja asennuskuvista ja prosessisuunnitteluun.

Metoksen myyntiverkosto pystyy asiantuntemuksensa ja laajan tuotevalikoiman avulla palvelemaan sekä yksittäisissä laitetarpeissa että vaativissa keittiöprojekteissa. Suomessa olevan keskusvaraston avulla merkittävä osa yksittäisistä laitetilauksista voidaan toimittaa seuraavana työpäivänä. Metoksen kokonaistoimitukseen kuuluu tarvittaessa asennus sekä käytöstä poistuvien laitteiden toimittaminen kierrätykseen.

Käyttökoulutus kuuluu olennaisena osana Metoksen toimituksiin. Ammattitaitoiset kouluttajat perehdyttävät käyttäjät laitteiden tehokkaaseen, turvalliseen ja ympäristöystävälliseen käyttöön. Asiakkaiden luona tapahtuvien käyttökoulutusten lisäksi järjestämme Keravan Metos Centerissä täydentäviä koulutuksia ja seminaareja.

Metoksen oma valtakunnallinen huoltoverkosto työllistää Suomessa yli sata ammattilaista. Alueelliset palvelukeskukset sekä yksittäiset huoltopisteemme takaavat nopean ja asiantuntevan huollon ja varaosapalvelut.

 

Yhteystiedot:
Petteri Honkanen
Petteri.honkanen@metos.fi
0407269241