TIETOJA RENTOKILISTÄ

Rentokil, tuholaistorjunnan asiantuntija, on toiminut tehokkaan torjunnan puolesta jo vuodesta 1932. Siitä lähtien olemme tarjonneet tehokasta ja luotettavaa tuholaistorjuntaa sekä yritys- että yksityisasiakkaille ja olemme kasvaneet Suomessa suurimpien tuholaistorjuntayritysten joukkoon luotetuksi tuholaistorjujaksi.

TYÖNTEKIJÄMME

Voimamme on osaavissa työntekijöissämme. He ovat yrityksemme kasvot ulospäin ja pohja ja perusta sille, mitä teemme. Me investoimme asiantuntevaan ja kokeneeseen tiimiin, jotta voimme toimittaa ja tukea tuholaistorjuntaratkaisujen tarjoamista Suomessa kotien ja yritysten suojaamiseksi.
Asiantuntijamme ovat teollisuuden parhaimmistoa. He saavat jatkuvaa koulutusta parhaimmista teknologioista ja prosesseista ja tukenaan heillä on laaja talon tiimi. Asiakaspalvelutiimimme on ystävällinen, asiantunteva, myötämielinen ja valmis tukemaan sinua pyrkimyksessäsi päästä tuholaisista eroon!
Yhdessä yli 60 Rentokilin asiantuntijan kanssa ympäri maata olemme erottamaton osa paikallista yhteisöä.

MAINEEMME

Suojelemme mainettamme ja minimoimme riskit sekä suojaamme perheitä ja heidän kotejaan. Asetamme ympäristön etusijalle ja tavoitteenamme on aiheuttaa mahdollisimman vähän haittaa ja noudattaa yrityksen yhteiskuntavastuuta. Tuemme parhaita toimintatapoja ja takaamme, että kaikki henkilöstömme toimivat niiden mukaan päivittäin myös terveyden ja turvallisuuden osalta.

USEITA TOIMIPISTEITÄ

Ymmärrämme, että vastuu tuholaistorjuntapalveluiden järjestämisestä useammalle kuin yhdelle työpaikalle tuo omat haasteensa. Olipa kyse sitten muutamasta toimipaikasta samassa kaupungissa tai sadoista ympäri Suomea, tarvitset yhtenäistä palvelua ja tehokasta keinoa hallita tuholaistorjuntaa koko liiketoiminnassasi.

Yhteystiedot:
Ari Riistama
ari.riistama [ä] rentokil.fi
020 7893270