Tork on maailmanlaajuisesti johtava työpaikkahygieniatuotemerkki. Tuotevalikoimasta löytyy niin toimistojen saniteettitilojen paperipyyhkeistä aina ravintoloiden lautasliina-annostelijoihin, Tork tarjoaa käyttäjälle suurenmoisen ja ostajalle mukavan kokemuksen.

Essity on Tork tuotteiden valmistaja. Essity on johtava globaali hygienia- ja terveysalan yritys, joka on omistautunut parantamaan hyvinvointia tuotteillaan ja ratkaisuillaan. Nimi Essity tulee englannin kielen sanoista essentials ja necessities. Osana Essitya Tork on sitoutunut palvelemaan tarpeitasi kestävän kehityksen mukaisella tavalla – säästämme sinun aikaasi, rahaasi ja vaivaasi, jotta voit keskittyä siihen, mikä on tärkeintä liiketoimintasi kannalta.

Aina kun kaipaat ratkaisua pyyhintään, kuivaukseen, puhdistukseen tai kiillotukseen, me hoidamme asian. Laaja annostelija-, täyttöpakkaus- ja palveluvalikoimamme on suunniteltu täyttämään saniteettitilojen, teollisuusympäristöjen, keittiöiden ja ruokailualueiden erityistarpeet. Näin sinä voit tehdä sitä, mikä on tärkeintä liiketoimintasi kannalta.

Kestävän kehityksen mukaista elämää kodin ulkopuolella

Tork tuotteet ja palvelut voivat auttaa sinua kohentamaan yrityksesi kestävyystehokkuutta parantamalla henkilöstön ja vierailijoiden hyvinvointia ja minimoimalla jäte- ja hiilipäästöt, tarjoamalla tuotteita ja ratkaisuja, jotka sopivat kiertotalousyhteiskuntaan ja mahdollistavat luonnonvarojen tehokkaan käytön.

Torkin kestävän kehityksen painopistealueet ovat:

Hyvinvointi

Hygienia, terveys ja hyvinvointi liittyvät tiiviisti toisiinsa. Sijoittamalla hygienian parantamiseen yrityksessäsi osoitat, että välität, ja palkkioksi saat terveemmän henkilöstön, jolla on vähemmän poissaoloja, ja tyytyväisemmät asiakkaat ja vierailijat. Meidän tavoitteemme on nostaa kaikkien hygieniastandardeja ja tehostaa työpaikkahyvinvointia.

Kiertotalous

Tavoitteemme on suunnitella tuotteita ja palveluja, jotka sopivat kiertotalousyhteiskuntaan.

Enemmän vähemmällä

Olemme sitoutuneet kehittämään tuotteita ja ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita minimoimaan jätemäärän ja tekemään enemmän vähemmällä. Meille tämä tarkoittaa tuotteiden suunnittelun ja tuotannon muutoksia koko arvoketjussa.

Kysy meiltä lisää.

Yhteystiedot:
Juha Ojala
juha.ojala [ät] essity.com
Puhelinnro 0405821424