JÄSENENÄ SAAT KAIKKI EDUT HETI KÄYTTÖÖSI

“Me pelaamme yrityksesi kanssa samassa joukkueessa”

Jäseneksi liittyminen on edullista ja jäsenyritys saa Hankintaunionin hinnastot käyttöönsä välittömästi liityttyään. Jäsenyritykset hyödyntävät samaa hinnoittelua, kuin kaikki muutkin jäsenet jäsenyrityksen koosta riippumatta. Hankintaunioni on jäseniensä kanssa samalla puolella pöytää. Emme neuvottele jäseniemme kanssa hinnoista, vaan toimittajien kanssa neuvotellut hinnat luovutetaan kaikkien jäseniemme käyttöön. Liittymällä jäseneksi pelaamme yrityksesi kanssa samassa joukkueessa.

JÄSENEDUT

Toisin kun tukkukaupan intressissä, me etsimme aktiivisesti edullisempia hintoja jäsentemme hyödyksi

 

  • Kilpailutamme hankinnat Hankintaunionin yhteisillä ostomäärillä, suoraan tuottajilla.
  • Jäsenyritys saavuttaa yhteisten hankintojen kautta syntyvistä hintaeduista merkittäviä kustannussäästöjä
  • Jäsenenä pääset hyötymään laajasti eduista joita ett yksin pysty saavuttamaan
  • Hankintaunionilla on kattava kumppanuusverkosta, josta  jäsenenä pääsevät heti tilaamaan kilpailutettuja tuotteita
  • Seuraamme jäsenten puolesta tuotteiden ja palveluiden hinnoittelua, tarvittaessa kilpailutamme vanhoja ja uusia tuotteita jäsentemme tarpeisiin
  • Toisin kun tukkukaupan intressissä, me etsimme aktiivisesti edullisempia hintoja jäsentemme hyödyksi
  • Jäsenenä saat oman yhteyshenkilön, jolla on vankka alan tuntemus ja kokemus. Käymme läpi ostorutiinisi, autamme tuotteiden valinnoissa sekä opastamme jäsenetuihin
  • Jäsenyys on joustava ja riskitön. Emme sido jäsenyyttä euromääräisesti tai ajallisesti
  • Olemme huomioineet myös välilliset kustannukset. Toimitukset tapahtuvat idealla yksi tilaus – yksi toimitus – yksi lasku

Hanki käyttötarpeet edullisemmin

Jäsenyritys voi ostaa Hankintaunionin neuvottelemilla hinnoilla itselleen käyttötarvikkeita ja palveluita, joita se joka tapauksessa ostaisi päivittäisen liiketoiminnan tarpeisiinsa. Hankintaunionilla on laajasti valittavana tuotteita ja palveluita vastuullisilta toimijoilta. Teemme yhteistyön aluksi kartoituksen uuden jäsenen nykyisistä hankinnoista ja luomme kokonaiskuvan Hankintaunionin jäsenyyden kautta syntyvistä eduista. Jäsensopimuksen hyväksymisen jälkeen, jäsenyritys voi ostaa kumppaneiltamme käyttötarvikkeet ja palvelut itselleen jäsenhinnoilla.

Koko toimitusketju on käyttövalmiina tilauskanavia, logistiikkaa ja varastoon jakelua myöten.

Kaikki sopimustuotteet ovat jäsenyrityksen käytössä samaan sopimushintaan sopimushinnoin, kuin muillakin jäsenillä. Jäsenyritys sitoutuu jäsensopimuksen mukaisesti hankkimaan tietyt käyttötarvikkeet Hankintaunionin sopimushinnoin ja sopimuskumppanimme kautta. Palveluiden sopimushintoja ja -etuja jäsen voi hyödyntää halutessaan. Jäsenen ei tarvitse sitoutua mihinkään ostomääriin tai aikoihin. Olemme neuvotelleet teille kaiken valmiiksi, varastointia, logistiikkaa ja sähköistä tilauskanavaa myöten. Liittymällä Hankintaunioniin jäsenyyden edut konkretisoituvat heti.

 

Liittymällä jäseneksi hyödynnät jäsenyyden etuja käyttötarvikkeiden ja palveluiden edullisten hintojen ja sitä kautta taloudellisesti paremman liiketoiminnan muodossa.

JÄSENENÄ SAAT MYÖS LUOTETTAVAA PALVELUA

Edullisten käyttötarvikehankintojen lisäksi Hankintaunionin jäsenenä saat oman yhteyshenkilön, jolla on vankka alan tuntemus ja kokemus. Autamme tuotteiden valinnoissa sekä opastamme jäsenetuihin. Seuraamme jäsenten puolesta tuotteiden hinnoittelua ja tarvittaessa kilpailutamme vanhoja ja uusia tuotteita jäsenten tarpeisiin. Jäsenenä saat käyttöösi helppokäyttöisen tilausportaalin, jossa voit tarkastella ja hallinnoida tilauksiasi. Tutustu palveluntoimittajalistaukseen.

HANKINTAUNONIN JÄSENIÄ

Hankintaunioniin kuuluu lähes 500 jäsentä ja tässä vain osa jäsenistämme. Liity sinäkin mukaan menestyvien yritysten joukkoon!

Noho Parthers
Royal Bakery
Olympia kortteli
PR Steakhouse
Ragu
Nerå
Mallas
Kuuma
Kuohu
Marriott
Haka Food
CT Ravintolat
Yöpuu
vOI vELJET
Via Tribunali
Verso
Sointu
CMB
Soupster
Greenstar Hotel
Blanko
Alces
Finnresta
Waltikka
Shelter
Revontuli
Carusel
Corona Bar
Dom Mikkeli
Raatihuoneen Kellari
Holvi
Iguana
Periscope
Vanajanlinna Group
OLO
Noho Parthers
Royal Bakery
Olympia kortteli
PR Steakhouse
Ragu
Nerå
Mallas
Kuuma
Kuohu
Kahdet kasvot
Haka Food
CT Ravintolat
Yöpuu
vOI vELJET
Via Tribunali
Verso
Sointu
CMB
Soupster
Greenstar Hotel
Blanko
Alces
Finnresta
Waltikka
Shelter
Revontuli
Carusel
Corona Bar
Dom Mikkeli
Raatihuoneen Kellari
Holvi
Iguana
Periscope
Vanajalinna

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Täytä alle tietosi ja olemme sinuun yhteydessä. 

6 + 14 =