JÄSENENÄ SAAT KAIKKI EDUT HETI KÄYTTÖÖSI

Jäseneksi liittyminen on edullista ja jäsenyritys saa Hankintaunionin hinnastot käyttöönsä välittömästi liityttyään. Jäsenyritykset hyödyntävät samaa hinnoittelua, kuin kaikki muutkin jäsenet jäsenyrityksen koosta riippumatta. Hankintaunioni on jäseniensä kanssa samalla puolella pöytää. Emme neuvottele jäseniemme kanssa hinnoista, vaan toimittajien kanssa neuvotellut hinnat luovutetaan kaikkien jäseniemme käyttöön. Liittymällä jäseneksi pelaamme yrityksesi kanssa samassa joukkueessa.

JÄSENEDUT

  • Jäsenyrityksen ei tarvitse kilpailuttaa hankintojaan. Me kilpailutamme hankinnat Hankintaunionin yhteisillä ostomäärillä
  • Jäsenyys on joustava ja riskitön. Emme sido jäsenyyttä euromääräisesti tai ajallisesti
  • Jäsenenä saat oman yhteyshenkilön, jolla on vankka alan tuntemus ja kokemus. Käymme läpi ostorutiinisi, autamme tuotteiden valinnoissa sekä opastamme jäsenetuihin
  • Jäsenyritys hyötyy Hankinta Unionin laajasta tuotevalikoimasta ja yhteisestä ostovoimasta. Jäsenenä pääset heti tilaamaan kilpailutettuja tuotteita
  • Jäsenyritys saavuttaa yhteisten hankintojen kautta syntyvistä hintaeduista merkittäviä kustannussäästöjä
  • Olemme huomioineet myös välilliset kustannukset. Toimitukset tapahtuvat idealla yksi tilaus – yksi toimitus – yksi lasku

Hanki käyttötarpeet edullisemmin

Jäsenyritys voi ostaa Hankintaunionin neuvottelemilla hinnoilla itselleen käyttötarvikkeita ja palveluita, joita se joka tapauksessa ostaisi päivittäisen liiketoiminnan tarpeisiinsa. Hankintaunionilla on laajasti ja kattavasti valittavana tuotteita ja palveluita. Teemme yhteistyön aluksi tuotekohtaisen selvityksen jäsenen hankinnoista. Tarvitsemme teiltä nykyisten hankintojen tuotetiedot, jotka kohdistamme vastaamaan hankintaunionin sopimustuotteisiin vertailuanne varten. Jäsensopimuksen hyväksymisen jälkeen, jäsenyritys voi ostaa kumppaneiltamme käyttötarvikkeet ja palvelut itselleen jäsenhinnoilla.

Koko toimitusketju on käyttövalmiina tilauskanavia, logistiikkaa ja varastoon jakelua myöten.

Jäsenyritys sitoutuu jäsensopimuksen mukaisesti hankkimaan tietyt käyttötarvikkeet Hankintaunionin sopimushinnoin ja sopimuskumppanimme kautta. Kaikki muut tuotteet ja palvelut ovat jäsenyrityksen käytössä samaan sopimushintaan sopimushinnoin, kuin muillakin jäsenillä. Jäsenen ei tarvitse sitoutua mihinkään ostomääriin tai aikoihin. Olemme neuvotelleet teille kaiken valmiiksi, varastointia, logistiikkaa ja sähköistä tilauskanavaa myöten. Liittymällä Hankintaunioniin jäsenyyden edut konkretisoituvat heti.

JÄSENENÄ SAAT MYÖS LUOTETTAVAA PALVELUA

Edullisten käyttötarvikehankintojen lisäksi Hankintaunionin jäsenenä saat oman yhteyshenkilön, jolla on vankka alan tuntemus ja kokemus. Autamme tuotteiden valinnoissa sekä opastamme jäsenetuihin. Seuraamme jäsenten puolesta tuotteiden hinnoittelua ja tarvittaessa kilpailutamme vanhoja ja uusia tuotteita jäsenten tarpeisiin. Jäsenenä saat käyttöösi helppokäyttöisen tilausportaalin, jossa voit tarkastella ja hallinnoida tilauksiasi. Tutustu palveluntoimittajalistaukseen.

HANKINTAUNONIN JÄSENIÄ

Hankintaunioniin kuuluu yli 400 jäsentä ja tässä vain osa jäsenistämme. Liity joukkoon nauttimaan yhteishankintaeduista!

Noho Parthers
Royal Bakery
Olympia kortteli
PR Steakhouse
Ragu
Nerå
Mallas
Kuuma
Kuohu
Kahdet kasvot
Haka Food
CT Ravintolat
Yöpuu
vOI vELJET
Via Tribunali
Verso
Sointu
CMB
Soupster
Greenstar Hotel
Blanko
Alces
Finnresta
Waltikka
Shelter
Revontuli
Carusel
Corona Bar
Dom Mikkeli
Raatihuoneen Kellari
Holvi
Iguana
Periscope
Noho Parthers
Royal Bakery
Olympia kortteli
PR Steakhouse
Ragu
Nerå
Mallas
Kuuma
Kuohu
Kahdet kasvot
Haka Food
CT Ravintolat
Yöpuu
vOI vELJET
Via Tribunali
Verso
Sointu
CMB
Soupster
Greenstar Hotel
Blanko
Alces
Finnresta
Waltikka
Shelter
Revontuli
Carusel
Corona Bar
Dom Mikkeli
Raatihuoneen Kellari
Holvi
Iguana
Periscope

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Täytä alle tietosi ja olemme sinuun yhteydessä. Liittymällä jäseneksi hyödynnät jäsenyyden etuja käyttötarvikkeiden ja palveluiden edullisten hintojen ja sitä kautta taloudellisesti paremman liiketoiminnan muodossa. 

12 + 4 =