VASTUULLISUUS

Jäsenyrityksemme voi tehdä omat hankintansa vastuullisesti. Useimmilta toimittajiltamme on saatavissa ajanmukaiset vastuullisuusraportit. Vastuullisuusraporteista voit tarkistaa toim ittajan vastuullisuuteen liittyvät toimet. Useimmissa tuotteissamme on myös asianmukainen vastuullisuussertifikaatti.

Jäsenyritys voi myös halutessaan koota koko tuotehinnastonsa kokonaan vastuullisuussertifikaatit omaavista tuotteista. Jos haluatte tuotteidenne olevan sertifioitua, kertokaa se meille. Kokoamme teille mielellämme hinnaston vain ja ainoastaan sertifioiduista tuotteista.

Listaamme jatkuvasti uusia tuotteita ja palveluita portfolioomme. Näitä valintoja tarkastellaan vastuullisuuskulma edellä. Tavoitteenamme on, että mahdollisimman monissa tuotteissamme on vastuullinen sertifiointi. Näin pyrimme osaltamme huomioimaan kestävän kehityksen periaatteet. Pyrimme suosimaan suomalaisia tuotteita ja tuottajia, jos se on mahdollista. Työllistämme vastuullisesti Suomeen.

Katso alta video tästä asiakkaamme vastuullisuudesta. L&T suorittaa jätteenkeräystä kokonaan hiilineutraalisti. Tästä pääset lukemaan heidän vastuullisuusraportin.

Liittymällä jäseneksi hyödynnät jäsenyyden etuja käyttötarvikkeiden ja palveluiden edullisen hintojen ja sitä kautta taloudellisesti paremman liiketoiminnan muodossa.