Hankintaunioni neuvottelee jäsenilleen kustannussäästöjä käyttötarvikkeiden ja palveluiden hintoihin.

Hankintaunioni on yhteenliittymä, jossa jäsenyritykset saavat käyttöönsä yhteisten ostojen avulla neuvotellut hinnastot arjen käyttötarvike- ja palveluhankintoihin. Hankintaunioni palvelee majoitus- ja ravintola-alan, matkailualan sekä leipomoalan yrityksiä. Hankintaunioni neuvottelee jäsenilleen aina edulliset hinnat suoraan valmistajilta hyödyntäen koko jäsenistönsä ostovolyymia. Neuvotteluita käydään jäsenyritysten eduksi 35-vuoden kokemuksella ja osaamisella.

Hankintaunionin ainutlaatuinen jäsenmalli

Liittymällä jäseneksi jäsenyritykset saavat hyödyntää käyttötarvikkeiden ja palveluiden edullisia hintoja. Jäsenyys tuo yritykselle ostoihin kustannussäästöjä. Jäsenyys on edullinen ja kaikki jäsenyyden edut ovat välittömästi käytössäsi.

Hyödyt ovat paremmat, kuin yksikään jäsen voisi saavuttaa yksin

Yksikään jäsenyritys koosta riippumatta ei todennäköisesti pysty yksinään neuvottelemaan etuja, jotka jäsenet saavuttavat Hankintaunionin kautta. Hankintaunioni neuvottelee sopimukset suoraan tuottajan kanssa ilman tukkuportaan hinnoittelua. Hinnoittelu tuottajan kanssa sovitaan jäsenien yhteistä ostovolyymia hyödyntäen.

Juuri niitä käyttötarvikkeita ja palveluita, joita yritys muutenkin käyttää

Jäsenyritys saa kustannushyötyjä juuri niihin arjen tarpeisiin, joita se muutenkin ostaa. Jäsenyritys sitoutuu hankkimaan tietyt käyttötarvikkeet Hankintaunionin kautta. Kaikki muut tuotteet ja palvelut ovat yrityksen käytössä samaan sopimushintaan, kuin muillakin jäsenillä. Jäsenen ei tarvitse sitoutua mihinkään ostomääriin.

Jäsentä hankintapoolissa

säästettyjä euroja hankinnoista

YHDESSÄ ENEMMÄN

Liittymällä jäseneksi hyödynnät jäsenyyden etuja käyttötarvikkeiden ja palveluiden edullisten hintojen ja sitä kautta taloudellisesti paremman liiketoiminnan muodossa.