Lataa PDF

Valitse Canon tulostuksen ja toimistoviestinnän​ kumppaniksi. Tarjoamme tietoturvallisia ratkaisuja jokaiseen asiakirjojen elinkaaren vaiheeseen liittyen tulostuksen ja skannauksen hallintaan, asiakirjojen prosessien automatisointiin ja digitointiin. Meiltä saat myös parhaat AV-ratkaisut ja palvelut esitystekniikan tarpeisiin.

Yrityksesi liiketoiminnan tarpeeseen räätälöity ratkaisu varmistaa, että saat oleellisen, etkä maksa turhasta. Ratkaisuja asiakirjojen elinkaaren eri vaiheisiin Tulostimet ja monitoimilaitteet Valikoimissamme on nopeita ja monipuolisia tulostimia sekä monitoimilaitteita kaikenlaiseen yrityskäyttöön.

Laajan tulostinvalikoimamme avulla voit tulostaa, kopioida, skannata ja faksata vaivatta ja edistää yrityksesi digitalisaatiota älykkäiden monitoimilaitteiden automatisoitujen työnkulkujen avulla. Yksinkertaista työnkulkua tulostuspalvelulla, joka tukee töiden noutoa mistä tahansa verkkoon liitetystä laitteesta. Tulostuksen hallintapalvelu Yrityksesi koolla tai tulostuspalvelusi monimutkaisuudella ei ole väliä – tulostuksen hallintapalvelut lisäävät tuottavuutta ja vähentävät kustannuksia erilaisissa organisaatioissa.

Etätyöskentelyn tehostaminen Hyödynnä mobiililaitteita ja anna työntekijöillesi mahdollisuus tulostaa, skannata ja käsitellä asiakirjoja missä vain. Dokumentin-, prosessin- ja tiedonhallinta Canon on konseptoinut useita dokumentinhallinnan valmisratkaisuja, jonka avulla organisaatio pystyy hallitsemaan esim. sopimushallinnan tai laatujohtamisen dokumentteja ja prosesseja tehokkaammin. 
Järjestelmä ohjaa prosessien mukaiseen toimintaan ja auttaa ajantasaisen tiedon jakelussa koko organisaatiolle.

Tarjolla on myös sähköisen arkistoinnin ja säilytysjärjestelmän ratkaisuja. Asiakirjojen digitointi Ulkoista koko projekti Canonille. Canon digitointipalvelun avulla saat kaiken asiakirjojen digitointiin tarvittavan yhden kumppanin kautta perustuen Canon osaamiseen ja teknologiaan: konsultointi, laitteisto, ohjelmistot sekä projekti saumattomana kokonaisuutena. Esitystekniikan ratkaisut Canonilta saat parhaat ratkaisut ja palvelut esitystekniikan eri osa-alueille. Canonin esitystekniikan ratkaisu voi kattaa kuvan, äänen, valojen ja ohjausjärjestelmien lisäksi myös kokoustilojen sisustuksen räätälöinnin. Infonäytöt ovat myös osa tarjolla olevaa kokonaisuutta.

Tuki ja ylläpito Varmistamme Canon-laitteiden suorituskyvyn, korkean käytettävyyden ja käyttäjätyytyväisyyden ympärivuorokautisella tukipalvelulla ja ennakoivalla etävalvonnalla. Tarvitsetko apua laitteiden tai palveluiden valinnassa?Kysy meiltä lisää.

Yhteystiedot:
Mika Viitaharju
mika.viitaharju [ä] canon.fi
Puhelinnro 0405570256