Elis Textile Service Oy – Laadukkaat kiertotalouden palvelut kaikille yrityksille. Suomessa tarjoamme vuokratyövaatteet, vaihtomatot, hygieniaratkaisut, moppipalvelun sekä teollisuuspyyhepalvelut vastuullisesti.

Ydinajatuksenamme on ”Tarjota kiertotalouspalveluja hygienian, turvallisuuden ja hyvinvoinnin takaamiseksi työpaikoilla – kaikkialla, joka päivä, kestävällä tavalla”.

Keitä me olemme?

Euroopan johtavana kiertotalouspalvelujen toimittajana yrityksille, Elis varmistaa parhaan mahdollisen hygienian, turvallisuuden ja hyvinvoinnin asiakkailleen, kestävällä tavalla. Elis konserni on saanut arvostetun ECOVADIS-sertifioinnin Platinatason. Tämä tarkoittaa, että Elis yrityksenä on maailman parhaan prosentin joukossa vastuullisuusmittareilla mitattuna. Tämän mahdollistaa Elisin liiketoimintamalli sekä jatkuvat panostukset hankintojen ja prosessien kehittämiseen.

Kiertotalouspalvelumme auttavat asiakkaitamme keskittymään ydinliiketoimintaansa sekä pienentämään ympäristökuormitustaan. Elis vuokraa, ylläpitää ja uudelleen käyttää asiakkailleen tarjoamat tuotteet ja tekstiilit, mikä mahdollistaa ympäristö- ja asiakashyödyt.

Kiinnostuitko, lue lisää: https://fi.elis.com/fi